Γρ. Αρναούτογλου – Χρ. Φερεντίνος : Συνεργασία έκπληξη! Τι μας αποκαλύπτει ο Γρηγόρης;

Τον… μύθο της τηλεοπτικής τους κόντρας που τους ήθελε για χρόνια να βρίσκονται στα μαχαίρια για το χατίρι φυσικά των ταξιδιωτικών εκπομπών, αποφάσισαν να διαλύσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Χρήστος Φερεντίνος. Πως; Μα ενώνοντας φυσικά τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις, ετοιμάζοντας μία εκπομπή – έκπληξη.

Ναι, ναι, δεν σας κάνω πλάκα. Ο Γρηγόρης και ο Χρήστος αποφάσισαν μαζί να… τηλε-αλητέψουν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Οι δύο παρουσιαστές αναλαμβάνουν κοινή τηλεοπτική δράση, βάζοντας ένα και μοναδικό μεγάλο στόχο : Να ανακαλύψουν το… τρίγωνο της βερμούδας.

Με άλλα λόγια; Ο Γρηγόρης θέλησε στο φετινό τελευταίο ταξίδι του “Ομορφου Κόσμου” του να έχει για συνοδοιπόρο τον Χρήστο. Ετσι, την περασμένη Τετάρτη, οι δυο τους άνοιξαν… πανιά για Λευκάδα, Πάργα και Σύβοτα.

«Οντως αυτό το τελευταίο τηλεοπτικό μου ταξίδι για φέτος, θέλησα να το μοιραστώ με τον Χρήστο. Πίστεψα πως αν ήμασταν συντροφιά, θα καταφέρναμε να κάνουμε μία απίστευτα γλυκιά και αστεία εκπομπή», λέει ο Γρηγόρης στο TLIFE και συνεχίζει : “Στην αρχή που τηλεφώνησα στον Χρήστο αιφνιδιάστηκε και στην συνέχεια ήταν πολύ θετικός. Και ο ίδιος πίστεψε πως θα μπορούσαμε παρέα να φτιάξουμε πραγματικά κάτι πολύ όμορφο, τον καλύτερο τρόπο για το φετινό αντίο στον κόσμο”.

– Ετσι καταρρίπτετε και τον μύθο που σας ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεστε στα μαχαίρια, για το χατίρι των ταξιδιωτικών εκπομπών.

– Ολα αυτά είναι χαζά. Ποτέ δεν είχαμε να μοιράσουμε απολύτως τίποτα με τον Χρήστο. Μάλιστα, εννοείται πως ήταν ένας από τους ανθρώπους εκείνους που ανέκαθεν εκτιμούσα.

– Αλήθεια, φτάσαμε στο τέλος της σεζόν, θεωρείς πως ο “Ομορφος Κόσμος” θα μπορούσε να συνεχιστεί και του χρόνου;
– «Δεν έχω κάνει ακόμα καμία κουβέντα με το κανάλι. Ομως, ο Ομορφος Κόσμος είναι μια εκπομπή που δεν τελειώνει… Φυσικά και θα μπορούσε να συνεχιστεί και του χρόνου».

Read More

And More