Γρ. Βαλλιανάτος:”Έχουν πεθάνει άνθρωποι από AIDS στα χέρια μου”!

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος άνοιξε τα χαρτιά του αποκαλύπτωντας άγνωστες πτυχές της ζωής του πριν κατέλθει στον προεκλογικό αγώνα για το δημαρχιακό θώκο της Αθήνας.

Έμαθε ότι είναι οροθετικός το 1990. Τα πρώτα συμπτώματα ήταν η αίσθηση του κρύου και ο πυρετός. Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα και πολύ αργότερα ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή. Έπρεπε όμως να κάνω την καρδιά μου πέτρα. Δεν με έπαιρνε να τρομάξω. Παράλληλα οι φίλοι μου πέθαιναν. Έλιωναν. Όλη η γενιά μου… Έχω χάσει φίλους αλλά και εραστές από AIDS. Έχουν πεθάνει άνθρωποι στα χέρια μου, ομολογεί.

Από ποιον κόλλησε τον ιό; Δεν ξέρω, αλλά υποψιάζομαι. Δεν με απασχολεί. Δεν θεωρώ πως μου έκανε κακό γιατί δεν το ήξερε.

Ο ίδιος έπαιρνε προφυλάξεις; Πριν το 1985 δεν χρησιμοποιούσε κανείς προφυλακτικό εκτός από εκείνους που δεν ήθελαν να κάνει η γυναίκα τους παιδιά. Εκείνη την εποχή επικρατούσε ένα ερωτικό όργιο.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκαλύπτει ότι έχει κάνει σχέσεις με γυναίκες: Στο παρελθόν είχα δύο σοβαρές σχέσεις με γυναίκες και κάναμε και ωραίο σεξ. Στην αρχή μου άρεσαν και τα δύο μέχρι που αποφάσισα πως μου αρέσουν περισσότερο οι άντρες.

Εξάλλου, μιλώντας στο ένθετο Thema People του Πρώτου Θέματος, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε ότι υπήρξε και συνοδός κυρίων όσο ζούσε στο Λονδίνο αλλά και τα ποσά που έπαιρνε. (Διάβασε αναλυτικότερα τι αποκαλύπτει στο zappit.gr)

Read More

And More