Greece’s Next Top Model: Ποιο είναι το plus size model που κέρδισε τους κριτές με την προσωπικότητά της; [pics]

Ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model είναι πια γεγονός! Η φάση του Bootcamp τέλειωσε και μαζί με αυτό και η αγωνία των κοριτσιών για το αν τελικά θα καταφέρουν να μπουν στο περιβόητο σπίτι. Ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισε τόσο για την ιδιαίτερη ομορφιά της όσο και για την προσωπικότητά της είναι η Ξανθή Τζερεφού. Το plus size μοντέλο εντυπωσίασε τους κριτές και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στον διαγωνισμό.

Η 20χρονη κοπέλα δήλωσε ότι ήρθε στο παιχνίδι αρχικά για να αποδείξει σε όλους πως η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι άσχημο αλλά να κάνει και την τρέλα της και πραγματοποιώντας ένα από τα πιο κρυφά της όνειρα. Στην ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το τι ακριβώς περιμένει από το παιχνίδι, το όμορφο μοντέλο απάντησε: “Θεωρώ ότι η μόδα είναι δημιουργία και ότι η μόδα εξελίσσεται. Θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου και να κάνω την δική μου προσπάθειά. Είμαι αισιόδοξη γενικά!”.

Τα λόγια της έγιναν πράξεις καθώς κατάφερε να αποδείξει τόσο στους κριτές και τα υπόλοιπα κορίτσια όσο και στον ίδιο της τον εαυτό πώς ο χώρος της μόδας έχει θέση και για εκείνη.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Read More

And More