Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έγινε κουμπάρος στον γάμο του Παναγή Τζωρτζάτου – Στο πλευρό του η Νάνσυ Αντωνίου

Ο Παναγής Τζωρτζάτος την περσινή χρονιά παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη, η οποία αργότερα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

“Μπορεί να ήρθες την πιο δύσκολη -για την ανθρωπότητα- χρόνια θα κάνω όμως ότι περνάει από το χέρι μου τα επόμενα χρόνια της ζωής σου να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται, όσο όμορφα τα ονειρευόμουν πολλά χρόνια πριν ακόμα έρθεις”, είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram στην πρώτη του ανάρτηση με τον γιο του (Δες εδώ τον Παναγή Τζωρτζάτο να ποζάρει με τη σύζυγο και τον γιο τους)

Η ώρα για τον θρησκευτικό γάμο έφτασε και έτσι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι βρέθηκε στην Ελαφόνησο όπου και πραγματοποίησε τον γάμο του, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να βρίσκονται εκεί. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Λιανός και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αγαπημένη του, Νάνσυ Αντωνίου.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο – Δες παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real)

 

 

Στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκε και η δημοσιογράφος, Τίνα Μιχαηλίδου η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον γαμπρό, αλλά και βίντεο με τους νεόνυμφους.

Δες παρακάτω…

Άλλες φωτογραφίες από τον γάμο.

\

 

 

Read More

And More