Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Πρόβα νυφικού για την εγκυμονούσα σύντροφό του λίγες μέρες πριν τον γάμο – Φωτογραφίες

Λίγες ημέρες πριν από τον πολιτικό γάμο τους, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Ελένη Τσιριγκάκη βρέθηκαν στο ατελιέ γνωστού οίκου για την τελική πρόβα του νυφικού φορέματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών.

Το νυφικό θα είναι δια χειρός Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Δημαρχείο της Μυκόνου, παρουσία του Δημάρχου κ. Κουκά και μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της Κατερίνας Μονογιού.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη θα παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, τότε θα γίνει και η βάφτιση του μωρού τους.

Σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο του φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι, και θα πάρει το όνομα Μεταξία, στη μνήμη της αείμνηστης μητέρας του τραγουδιστή.

Το ζευγάρι, καθ’ όλη την παραμονή τους στο showroom στο Κερατσίνι, δεν έκρυβε την ευτυχία του, διαλέγοντας μπομπονιέρες και όλα όσα χρειάζονται για τον πολιτικό γάμο τους! Η μέλλουσα νύφη και μανούλα, παρά το ότι διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της, ήταν υπέρλαμπρη, προβάροντας με τη Φαίδρα Θεοδωρίδου, το νυφικό της φόρεμα-υπερπαραγωγή!

Μετά τον πολιτικό τους γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση για λίγους συγγενείς, ενώ την Κυριακή, όλοι θα δώσουν το «παρών», στη μεγάλη συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, στο θέατρο Λάκκας της Μυκόνου, όπου θα ερμηνεύσει και το νέο του τραγούδι, «Σε τούτο το στενό», επανεκτέλεση 62 χρόνια μετά, της θρυλικής επιτυχίας του πατέρα του.

 

Read More

And More