Γρηγόρης Αναστασιάδης για Αγγελική Ηλιάδη: «Είναι η αιτία που ήρθα στην Αθήνα, δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Γρηγόρη Αναστασιαδη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη μετά τη γνωριμία στη «Φάρμα», αλλά και τα μηνύματα «μίσους» που έλαβε στα social media.

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά», είπε ο personal trainer μιλώντας στην Ελένη Μουστάκη και παραδέχτηκε ότι «ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο reality, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία».

«Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου. Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους», σημείωσε για τη σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε αποκαλύπτοντας αν έχει γνωρίσει τους γιους της. «Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», είπε.

Σχετικά με τη σχέση του με τα παιδιά και αν θα ήθελε να αποκτήσει δικά του και να δημιουργήσει οικογένεια, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε: «Αγαπώ πολύ τα παιδιά… των άλλων. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον».

«Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, όπως όμως έχω ξαναπεί αυτά είναι μεσαιωνικά, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό», εξήγησε ο ίδιος για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την Αγγελική Ηλιάδη.

Ακόμη αναφέρθηκε και στα μηνύματα «μίσους» που έλαβε social media, λέγοντας ότι «Είχα μηνύματα “μίσους”, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

Read More

And More