Γρηγόρης Αρναούτογλου – Έκτορας Μποτρίνι: Ξέρουν από καλό φαγητό και… βέσπα! [pics]

Στους δρόμους και πάλι ετοιμάζεται να βγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχεδόν μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά αυτή τη φορά με παρέα κια… vespa! Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα, ξεχωριστή και “γευστική” τηλεοπτική πρόταση, το “My Way“, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι.

Xθες βράδυ ο παρουσιαστής και ο διάσημος σεφ, βρέθηκαν στο εστιατόρια του Έκτορα, μαζί με φίλους και συνεργάτες και γιόρτασαν με ένα πάρτι το νέο τους εγχείρημα. Oι δυο τους ξεκινούν την περιπλάνησή τους στους δρόμους της Αθήνας, πάνω σε μια βέσπα. Δύο φίλοι που τους δένει η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και η καλή αίσθηση του χιούμορ, θα μπλέξουν τις κουζίνες όλου του κόσμου, σε ένα θεότρελο οδοιπορικό.

Μάλιστα μίλησαν και στις κάμερες και ο Γρηγόρης αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέη του με το φαγητό αλλά και τις πιο περίεργες γεύσεις που έχει δοκιμάσει, που περιέχουν κροκόδειλο και σκουλήκια! Δες φωτογραφίες από την βραδιά

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ιωάννου

Read More

And More