Γρηγόρης Αρναούτογλου-Έκτορας Μποτρίνι: Ξέρουν από… βέσπα!

“Ξέρεις από βέσπα”; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο ‘Έκτορας Μποτρίνι ξέρουν και μάλιστα; Είναι κι έτοιμοι να μας το αποδείξουν, μιας και με μία βέσπα έρχονται από αυτό το Σάββατο στους δέκτες μας, με στόχο να κάνουν άνω-κάτω την Αθήνα.

Μάλιστα, ενόψει πρεμιέρας, οι δύο παρουσιαστές, υποδέχθηκαν χθες το βράδυ και τους δημοσιογράφους στο Botrini’s, σε ένα φιλικό δείπνο που διοργάνωσαν οι δημόσιες σχέσεις του καναλιού

Το αχτύπητο δίδυμο, Γρηγόρης – Έκτορας, έλυσαν στους τηλεοπτικούς συντάκτες όλες τις απορίες σχετικά με το concept της νέας εκπομπής και μοιράστηκαν τη μέχρι τώρα εμπειρία τους από τα γυρίσματα, αλλά και την εξαιρετική χημεία που έχουν μεταξύ τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
«My Way»! Με τον… δικό τους τρόπο, λοιπόν, ο Γρηγόρης και ο Εκτορας ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά και επιστρέφουν στους δέκτες μας. Αλλωστε είναι γνωστό πως… οι καλές συνεργασίες πάνε στον Παράδεισο.
Ο παρουσιαστής και ο γνωστός chef γνωρίζονται αρκετά χρόνια και αυτή η σχέση τους έγινε ακόμα πιο γνωστή από τη στιγμή που ο Εκτορας επισκέφθηκε τον Γρηγόρη στη βραδινή εκπομπή του, «Καρντάσιανς». Κάπως έτσι μας προέκυψε στη συνέχεια και το πρώτο βήμα της κοινής, τηλεοπτικής πορείας τους στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», για να φτάσουμε μέχρις εδώ!
Τι είναι, όμως, το «My Way»; Είναι ταξιδιωτικό; Είναι ακόμα μία εκπομπή μαγειρικής; Οπως μας αποκαλύπτει ο Εκτορας Μποτρίνι, δεν είναι τίποτε από τα δύο! Ουσιαστικά πρόκειται για μια περιπλάνησή τους στους δρόμους της Αθήνας, πάνω σε μια βέσπα! Δύο φίλοι που τους δένει η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και η καλή αίσθηση του χιούμορ θα μπλέξουν τις κουζίνες όλου του κόσμου σε ένα θεότρελο οδοιπορικό.
Οσο για το ποιος είναι ο στόχος τους; Ο στόχος τους είναι να ανακαλύψουν και να προτείνουν στους τηλεθεατές κρυφές γωνιές της πόλης με καλό αλλά και ιδιαίτερο φαγητό.
Ποια είναι η καλύτερη καντίνα; Πού θα βρεις το ωραιότερο ταβερνάκι με τις πιο λαχταριστές νοστιμιές; Πού θα φας το καλύτερο ταϊλανδέζικο; Το καλύτερο ινδικό; Το πιο γευστικό σουβλάκι;
Μια πόλη γεμάτη από μυστικά που θα αποκαλυφθεί μπροστά μας, μέσα από κάθε επεισόδιο του «My Way», το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο και θα παίζει κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα.

Read More

And More