Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ράνια Θρασκιά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκε δεύτερη στις εκλογές»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου για τη ζωή, την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Υπάρχουν παρουσιαστές που είναι σχεδόν παρανοϊκοί για το πότε θα μπει η εκπομπή τους. Εννοείται για το lead in. Ο Γιώργος Παπαδάκης ανανεώθηκε φέτος! Έχω πάθει σοκ με την Μαρία Αναστασοπούλου, τι δυναμισμός είναι αυτός;» ανέφερε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

«Χαίρομαι που η Ράνια Θρασκιά βγήκε δεύτερη στις εκλογές. Οι Θεσσαλονικείς μας έδωσαν πάρα πολλή αγάπη και τότε όταν κάναμε εκπομπή στη συμπρωτεύουσα. Και σαν ζευγάρι τηλεοπτικό, γιατί τότε δεν ήμασταν ζευγάρι στη ζωή. Οπότε τώρα χαίρομαι πολύ που της έδωσαν ακόμη μια ευκαιρία» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την πρώην σύντροφο και συνεργάτιδά του, Ράνια Θρασκιά.

 

«Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά. Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε διστάζει να εξομολογηθεί: «Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει. Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».

Read More

And More