Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Μια δημόσια συγγνώμη θέλησε να ζητήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ύστερα από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/10 στην εκπομπή The 2night Show.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο παρουσιαστής θέλησε να απολογηθεί δημόσια μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ένα λάθος που έγινε και δεν παίχτηκε ποτέ η εισαγωγή με όσα έλεγε ο ίδιος για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα ετοιμάσει έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Για ένα τεχνικό πρόβλημα δεν είδατε ποτέ τον παρόλο και ένιωσα άσχημα που μπήκε απότομα η συνέντευξη. Αλέξανδρε καλό ταξίδι, ευχαριστούμε για όσα έκανες για εμάς», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Το πρωί της Τετάρτης 19/10 η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και η δημοσιογράφος, Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τοποθετήθηκε εκ νέου για το συγκεκριμένο λάθος, τονίζοντας πως τον στεναχώρησε πολύ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έπαιξε μόνο του το βίντεο, γιατί δεν φάνηκε ότι είπα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που είχε. Ήθελα να το πω γιατί είχα την ανάγκη ο Αλέξανδρος ήταν μια πολύ μεγάλη μορφή και τον αγαπούσα ιδιαίτερα αν και δεν κάναμε παρέα. Με πετυχαίνετε λίγο στεναχωρημένο σήμερα, για αυτό τον λόγο», εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Read More

And More