Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Η Νάνσυ έχει αλλάξει τη ζωή μου” – Τι αναφέρει για τον γιο του;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απολαμβάνει στο έπακρο την επαγγελματική του επιτυχία, μιας και το late night show του στον ΑΝΤ1 πάει από το καλό στο καλύτερο στους πίνακες τηλεθέασης. Από την άλλη, ο παρουσιαστής του The 2Night Show ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της γοητευτικής δημοσιογράφου και αρχισυντάκτριας της εκπομπής του, Νάνσυς Αντωνίου. Ο Γρηγόρης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και, μεταξύ άλλων, μίλησε τόσο για τη σχέση του με τον γιο του Αναστάση όσο και για την αγαπημένη του. 

Πώς είναι η ψυχολογία σου, εν μέσω πανδημίας;

Είμαι καλά, αλλά προβληματισμένος και στεναχωρημένος με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και δίπλα μας. Προσπαθώ να κρατώ την ψυχολογία μου ανεβασμένη, γιατί αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι χρειάζονται και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Και ειδικά τις ψυχαγωγικές εκπομπές για να τους κρατήσουν παρέα αυτές τις δύσκολες ημέρες. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα από κόσμο που μου λέει πόσο έχει ανάγκη να γελάσει και να ξεχαστεί. Οπότε, αυτά μου δίνουν δύναμη να είμαι καλά και να συνεχίζω με αισιοδοξία.

Τι ή ποιοι θεωρείς ότι συντελούν στην επιτυχία της εκπομπής σου;

Καταρχάς, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής η Νάνσυ Αντωνίου, που είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του…

Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μικρό Αναστάση;

Δεν θα ήθελα να σου περιγράψω κάτι. Σκοπός είναι να σου την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στη ψυχή μου.

Κεφάλαιο Νάνσυ. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου αυτό το χαμογελαστό κορίτσι;

Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου. Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό.

Το love story του παρουσιαστή με την γοητευτική δημοσιογράφο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου, από συνεργάτες κατέληξαν σε ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Ο γνωστός παρουσιαστής συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την όμορφη δημοσιογράφο, καθώς εκτός από συνεργάτες στο πρωινό του Sfera, η Νάνσυ Αντωνίου είναι και αρχισυντάκτριά του στο The 2Night Show.

Το ζευγάρι μετρά κάτι παραπάνω από δύο χρόνια σχέσης, ενώ στις αρχές του ειδυλλίου του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα άρχισαν να πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι κοινές εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα να μιλούν όλοι για έναν μεγάλο έρωτα!

Read More

And More