Γρηγόρης Αρναούτογλου – Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Νέο επεισόδιο στην κόντρα τους – «Έδειξε ποιος πραγματικά είναι»

Κι άλλο λάδι στη φωτιά φαίνεται πως αποφάσισε να ρίξει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης με δηλώσεις του στην εκπομπή “Open Weekend” και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. (δες εδώ τι είχε προηγηθεί ανάμεσα στους δυο άντρες)

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά με αιχμηρό τρόπο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας μάλιστα πως με τους χαρακτηρισμούς που έκανε σε βάρος του, αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό.

«Σιγά μη με καταβάλλουν αυτά που λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει κάτι κακό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για κάποιον, γι’ αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Για να με πει “κακόψυχο” προφανώς με ξέρεις πολύ καλά που μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ κρίνω μόνο τις δουλειές των ανθρώπων. Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχα πει τη γνώμη μου για τις εκπομπές αυτές.

Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πολλά λεφτά και προβάλλεται σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα και όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται. Βρίσκω επικίνδυνους τους αυτοδημιούργητους που δεν έχουν πάει σχολείο και καμαρώνουν που δεν έχουν καλλιεργήσει τους εαυτούς τους. Τους βρίσκω επικίνδυνους γιατί αποτελούν πρότυπα… Ο Αρναούτογλου καμάρωνε για την έλλειψη παιδείας του. Γιατί να μετανιώσω για όσα είπε για εκείνον; Να μετανιώσω επειδή ένας άνθρωπος έδειξε επιτέλους ποιος είναι;» ανέφερε ο Ιάσονς Τριανταφυλλίδης.

Από τη δική του πλευρά ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην ιστορία αυτή, απέφυγε ευγενικά να απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τι να σας πω; Δεν έχω να σας πω τίποτα. Σοβαρά απάντησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης; Φοβερό θέμα. Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό που κάνετε. Με στενοχωρεί να πηγαίνω εγώ μπροστά και εσείς πίσω» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ξέσπασε σε γέλια.

Όταν δε, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν τον στεναχώρησαν οι δηλώσεις αυτές, ο παρουσιαστής γελώντας απάντησε, «Πάρα πολύ με στεναχώρησε. Δε ξέρω πως θα τα αντιμετωπίσω αυτά τα προβλήματα».

 

Read More

And More