Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με ποιο γνωστό chef ενώνει τις δυνάμεις του;

Σε εντατικό… τσιγάρισμα βρίσκονται αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1, μιας και με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται το brand-new καθημερινό τηλεπαιχνίδι “Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου”, για το οποίο ήδη έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος τόσο στο Internet, όσο και στα εβδομαδιαία τηλεοπτικά περιοδικά.

Ως γνωστόν, πανέτοιμος να φορέσει την… ποδιά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος έχει αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμάτ – αυτό το τηλεοπτικό deal κλείδωσε δε οριστικά την περασμένη Πέμπτη – ενώ στο πλευρό του βεβαίως-βεβαίως θα έχει κι έναν γνωστό και καταξιωμένο chef, ο οποίος εννοείται πως με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχει, θα βρίσκεται στο πλατό για να κρίνει το… ποια μαμά θα είναι η καλύτερη στο φινάλε του παιχνιδιού και αφού φυσικά πρώτα μας έχει μαγειρέψει με την βοήθεια του σπλάχνου της.

Και ο chef ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στον Γρηγόρη και ετοιμάζεται για μεγάλο comeback δεν είναι άλλος από τον Εκτορα Μποτρίνι! Ο Εκτορας αφήνει πίσω του ,λοιπόν, το αυστηρό και άκρως εκρηκτικό τηλεοπτικό του στυλ και επιστρέφει από τις 11 Μαίου στους δέκτες μας για να μυήσει όλες τις μαμάδες, αλλά και τα παιδάκια στα μυστικά της κουζίνας.


Read More

And More