Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μετά το βιβλίο και την έκθεση φωτογραφίας τώρα και ηθοποιός στο σινεμά!

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς θα εκτεθεί για πρώτη φορά στο κοινό με την ιδιότητα του ηθοποιού, μέσα από την φιλική του συμμετοχή στη νέα ελληνική ταινία “Ciao Italia” . Πρόκειται για μια σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και σενάριο Μπάμπη Σπανού.

Λίγα λόγια για το έργο:

Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών – όλες άνεργες, (όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου), αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα για να τους βοηθήσει. Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της.

Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός – απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής, ρατσιστής και αντικομμουνιστής εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του φέρνει εμπόδια στη ληστεία. Το σχέδιο όμως της ληστείας προχωράει και ολοκληρώνεται. Κατ’απαίτηση της γηραιάς αντάρτισσας η ληστεία γίνεται χωρίς όπλα.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 13 Φεβρουαρίου, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει το τρέιλερ και η αφίσα.

Read More

And More