Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Είναι αχώριστοι! Στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη [pics]

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με την επί χρόνια συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάστημα κατά το οποίο το ζευγάρι διατηρούσε μια στάση πιο.. αποτραβηγμένη σε ό,τι αφορά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Τώρα πλέον ζει πιο ελεύθερα τον έρωτά του και, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης. Ωστόσο, προτεραιότητα και των δύο παραμένουν οι γιοι τους, που έχουν αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις τους. Όσον αφορά τον γάμο, όμως, φαίνεται να μην είναι στα σχέδιά τους, παρόλο που κανείς από τους δύο δεν αποκλείει τίποτα.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έκανε ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ο οικοδεσπότης του “The 2nigth show” και η σύντροφός του, η οποία είναι επίσης αρχισυντάκτρια της εκπομπή του στον ΑΝΤ1 και ραδιοφωνικό του ταίρι στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2, αναχώρησαν αεροπορικός για την συμπρωτεύουσα και ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ο Γρηγόρης και η Νάνσυ δείχνουν να απολαμβάνουν την καθημερινότητα που μοιράζονται εδώ και καιρό. Επίσης, όπως φαίνεται, είναι πολύ πιο άνετοι στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την απόφαση του παρουσιαστή να μιλήσει πρόσφατα για τη σχέση τους σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More