Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Η συγκατοίκηση που “ψήνεται” και η επιθυμία για ένα μωρό!

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με την επί χρόνια συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάστημα κατά το οποίο το ζευγάρι διατηρούσε μια στάση πιο… αποτραβηγμένη σε ό,τι αφορά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Τώρα πλέον ζει πιο ελεύθερα τον έρωτά του και, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης.

Ωστόσο, πρώτη προτεραιότητα παραμένουν οι γιοι τους, όπως παραδέχεται το ζευγάρι σε φίλους. “Σε πρώτη φάση χρειάζεται να εναρμονιστούμε όλοι με αυτή την κατάσταση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι καλά και ήρεμα τα παιδιά και να δούμε πώς θα προχωρήσει αυτό το πράγμα νορμάλ. Χωρίς πιέσεις. Είναι σημαντικό όταν και οι δύο έχουν παιδιά. Αυτά έρχονται, δεν είναι κάτι το οποίο λες “θα γίνει”. Όλα τα συζητήσαμε, δεν έχουμε αποκλείσει κάτι”.

Όσον αφορά τον γάμο, όπως αποκαλύπτουν στο περιβάλλον τους, δεν είναι στα σχέδιά τους. “Σε αυτή τη φάση δεν το σκεφτόμαστε. Αυτό έρχεται σαν λογική συνέχεια αν προχωρήσουν τα πράγμα και είναι νορμάλ και είμαστε καλά”. Αντίθετα, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός παιδιού, δεν είναι αρνητικοί. “Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή”, απαντούν λακωνικά.

Read More

And More