Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Νέα, βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! [pics]

Οι ίδιοι μπορεί να μην μιλάνε για την σχέση τους, όμως τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι κοινές φωτογραφίες τους. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου.  Το όμορφο ζευγάρι αποφεύγει τις συχνές και δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων.

Πριν λίγες μέρες, ο παρουσιαστής του Ant1 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τα σενάρια που τους θέλουν μαζί. Το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ακόμα μία κοινή εμφάνιση και έτσι βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Βερβερίτσα” με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι κατά την είσοδό του στο θέατρο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος. Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος,  NDP

Read More

And More