Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Παραμένουν full in love – Τα σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να απολαύσει πιο ανέμελες και χαλαρές καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί του θα είναι φυσικά η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία, όπως είναι γνωστό, εκτός από ζευγάρι είναι και συνεργάτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι δυο τους σχεδιάζουν να παραθερίσουν τον Αύγουστο σε κάποιο ελληνικό νησί, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες στο εξωτερικό. Σε ένα μέρος των διακοπών τους θα συνοδεύονται και από τα παιδιά τους, τον γιο που έχει αποκτήσει ο καθένας από προηγούμενη σχέση, αλλά δεν σκοπεύουν να επισκεφθούν τον τόπο καταγωγής τους. Θα προτιμήσουν άλλους προορισμούς και όχι τη Χαλκιδική, όπως συνήθιζε ο Γρηγόρης, ή το Κυργιάκι, όπως συνήθιζε η Νάνσυ τα καλοκαίρια. Αυτό το καλοκαίρι, άλλωστε, από τη στιγμή που η σχέση τους έχει γίνει γνωστή, θα είναι πολύ διαφορετικό και για τους δύο.

Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή και όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι ταιριάζουν απόλυτα, πείθοντας ολοένα και περισσότερους ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό. Η επικοινωνία με τα παιδιά τους είναι άριστη, ενώ πάντα εξασφαλίζουν ποιοτικό χρόνο γι’ αυτά. Ο Γρηγόρης για τον Αναστάση και η Νάνσυ για τον Νικόλα της, ο οποίος και ζει μαζί της.

Αν και δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, προς το παρόν επιλέγουν να ζήσουν το τώρα, χωρίς να προγραμματίζουν τα επόμενα βήματα. Και τώρα προσβλέπουν μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές, στον ήλιο και στη θάλασσα, που θα τους επιτρέψουν να χαλαρώσουν.

Read More

And More