Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Βόλτα για δυο στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, οι δυο τους πάντως είναι πια αχώριστοι. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου που τα τελευταία χρόνια εκτός από στενοί συνεργάτες είναι και… ζευγάρι! Ο γνωστός παρουσιαστής και η γοητευτική ραδιοφωνική παραγωγός είναι πραγματικά αχώριστοι και φαίνεται πως ο ένας έχει βρει στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο.

Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή και όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι ταιριάζουν απόλυτα, πείθοντας ολοένα και περισσότερους ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό! Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες, ο Γρηγόρης και η Νάνσυ έκαναν ένα μοναδικό ταξίδι στο Hollywood, όπου πέρασαν υπέροχες στιγμές!

 

Τώρα όμως βρίσκονται πίσω στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις! Το ζευγάρι θα συνεχίσει να μας καλημερίζει μέσα από το πρωινό του Sfera στο ραδιόφωνο, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιστρέψει στην late night ζώνη του ANT1! Πριν λίγες μέρες, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1 και φυσικά η σύντροφός του τον συνόδευσε στην εκδήλωση!

Ενώ, τώρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε το ζευγάρι σε χαλαρή βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας. Με casual εμφάνιση, οι δυο τους βρέθηκαν σε cafe στην καρδιά της πρωτεύουσας και φυσικά απόλαυσαν το πρωινό τους και χαλάρωσαν.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More