Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Βόλτες στην Κηφισιά, λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους! [pics]

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής του, καθώς τόσο τα επαγγελματικά του όσο και η προσωπική του ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “The 2night show” εδώ και καιρό είναι σε σχέση με την αρχισυντάκτρια και ραδιοφωνική παραγωγό, Νάνσυ Αντωνίου. Ο Γρηγόρης, μετά τον χωρισμό του με την μητέρα του 5χρονου γιου του, Αναστάση, είχε διατηρήσει σιγή ιχθύος γύρω από την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, ο καιρός πέρασε, η σχέση του με την Νάνσυ δυνάμωσε και ο παρουσιαστής, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτά του, χωρίς βέβαια να μπει σε λεπτομέρειες. Ειδικότερα, ανέφερε: «Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου».

Το όμορφο ζευγάρι, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στην Κηφισιά. Οι δυο τους απόλαυσαν τη χαλαρή βόλτα τους και έκαναν τα ψώνια τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι ευδιάθετο και με casual look.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More