Γρηγόρης Αρναούτογλου: ”Όταν αφεθείς σ’ έναν άνθρωπο μπορείς να βοηθηθείς πάρα πολύ!”

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα ”Δημοκρατία” για τα παιδικά του χρόνια και τους έρωτές του! Γεννημένος στο Μόναχο, ήταν στην ηλικία του ενός έτους, όταν αποφάσισαν οι δικοί του να επιστρέψουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: ”Μέχρι το νηπιαγωγείο μέναμε στο χωριό μου. Πολύ ωραία χρόνια. Έχω ωραίες εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις. Παίζαμε βόλους, τρώγαμε χτυπητό αυγό φρέσκο με κακάο και ζάχαρη, βάζαμε πάνω στη βρεγμένη φέτα ψωμί, ζάχαρη και καφέ.” Και συνεχίζει: ”Ψωνίζαμε ό,τι θέλαμε από το παντοπωλείο, αλλά τα γράφαμε στο τεφτεράκι γιατί δεν είχαμε πολλά λεφτά να τα πληρώσουμε.”

Επιπλέον, σκαρφιζόταν διάφορους τρόπους για να βγάλει το χαρτζιλίκι του… Πουλούσε τα μίκι-μάους αφού τα διάβαζε ή δημιουργούσε παιχνίδια, κάτι σαν λούνα παρκ κι έβαζε εισιτήριο! Στο σχολείο ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός κι όπως αναφέρει ο ίδιος: ”ήμουν ερωτιάρης”, αφού του άρεσε πολύ να φλερτάρει τα κορίτσια! Ο πατέρας του κ. Τάσος, μηχανικός αυτοκινήτων στο επάγγελμα και η μητέρα του, η κ. Κική, μοδίστρα, φρόντιζαν ώστε ποτέ να μην λείψει κάτι από αυτά που ήθελε και χρειαζόταν η οικογένεια, όπως εκμυστηρεύτηκε εκείνος.

Η ζωή του άλλαξε, όταν πήγε να παραλάβει ένα δώρο που κέρδισε από κάποιο ραδιοφωνικό διαγωνισμό. Όπως περιέγραψε ο Γρηγόρης, ο παραγωγός του άνοιξε το μικρόφωνο κι ο εκείνος άρχισε να μιλάει. Τότε, του έγινε πρόταση να κάνει δική του εκπομπή κι ύστερα από 6 μήνες ξεκίνησε να εργάζεται εκεί, αφού πρώτα εγκατέλειψε την οικοδομή όπου, μέχρι τότε, έβαζε ανσασέρ. Ύστερα από αυτό, κάποιοι τον άκουσαν στο ραδιόφωνο και του πρότειναν να πάει σε ένα δοκιμαστικό για ένα τηλεπαιχνίδι. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε η ζωή του στην τηλεόραση!
Ακόμη, ο Γρηγόρης δήλωσε στη συνέντευξή του, ότι ο Γιάννης Πάριος, τον οποίο θεωρεί πνευματικό του πατέρα και του οποίου τα λόγια αναζητά στις δύσκολες στιγμές, του είχε πει με πάρα πολύ αγάπη: ”Μην βιάζεσαι. Το καλό αργεί να έρθει. Αν είναι καλό όμως, θα έρθει.”

Τέλος, ο παρουσιαστής του ”Money Drop” αποκάλυψε ότι κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία. Για την ακρίβεια, είπε: ”Όταν αφεθείς σε έναν άνθρωπο και μπορέσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και να μιλήσεις, μπορείς να βοηθηθείς πάρα πολύ”. Σε τοποθέτηση του δημοσιογράφου, ότι η ζωή κάνει κύκλους και στην ερώτηση αν έχει κλείσει ο ίδιος κάποιους από αυτούς, ο Γρηγόρης ανέφερε: ”Δεν πιστεύω ότι κλείνει κανένας κύκλος στη ζωή μας. Στη δική μας δουλειά ποτέ μη λες ποτέ. Τον κύκλο δεν μπορείς να τον κλείσεις εσύ όσο κι αν θέλεις, κάποιες φορές είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.”

Read More

And More