Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παρουσίασε την πρώτη του φωτογραφική συλλογή με διάσημους φίλους στο πλευρό του! [pics]

Ένα νέο εντελώς διαφορετικό project ετοίμασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο γνωστός παρουσιαστής του Ant1 και του «The 2Night Show» δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε κάτι καινούργιου και να μας αποκαλύπτει μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του και φυσικά την νέα του αγάπη για… τη φωτογραφία!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής που έχει ταξιδέψει πολύ σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, απαθανατίζει με το φωτογραφικό του κάνιστρο ό,τι του τραβά την προσοχή και το αποδίδει μέσα από τη δική του ματιά. Αυτή η αγάπη του, λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η παρουσίαση της πρώτης φωτογραφικής του συλλογής έγινε ανήμερα των γενεθλίων του στo Blender Gallery και οι επώνυμοι φίλοι του βρέθηκαν φυσικά στο πλευρό του για να τον στηρίξουν. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά η σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου, η ομάδα του από το “The 2Night Show”, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου, η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιανός και πολλοί ακόμη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου

Η έκθεση αποτελείται του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Las Vegas με ενδιάμεσες στάσεις σε πόλεις και χωριά. Αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019. Είναι εικόνες από την καθημερινότητα, που κάποιες από αυτές σε λίγα δευτερόλεπτα θα είχαν χαθεί αν δεν αποτυπώνονταν και κάποιες άλλες ήταν εκεί ώρες, μέρες, μήνες, ίσως και χρόνια πριν αποτυπωθούν. Μία έκθεση φωτογραφίας που μέσα από τις εικόνες της θα επιδιώξει τη σκέψη, τον προβληματισμό, τη χαρά του κοινού που θα την επισκεφτεί.

Δες φωτογραφίες:

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ελεονώρα Μελέτη

Έκτορας Μποτρίνι, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μαρία Μπεκατώρου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Γιώργος Λιανός, Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης

Νατάσα θεοδωρίδου, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Έλλη Κοκκίνου

Νατάσα Θεοδωρίδου, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου. Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Ντάβλας

 

Μαρία Μπεκατώρου

Δήμητρα Μπάκα, Ταμίλα Κουλίεβα

Γιώργος Λιανός, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Κώστας Τσολάκης

Λάμπρος Κωσταντάρας, Έλενα Κώνστα

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Πάνος Σόμπολος

Θανάσης Πασσάς, Νίκος Ράπτης. Γρηγόρης Αρναούτογλου, Φάνης Λαμπρόπουλος

Το ταξίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσα από αυτό το νέο του βήμα… ξεκινά!

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

Read More

And More