Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το μεγάλο του πρόβλημα και η στήριξη του ΑΝΤ1!

Αναμφισβήτητα η φετινή τηλεοπτική χρονιά δεν είναι η χρονιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Αναμφισβήτητα φέτος αυτή η χρονιά δεν είναι μία από εκείνες τις τηλεοπτικές χρονιές που ο Γρηγόρης θα ήθελε να θυμάται… Αναμφισβήτητα είναι μία χρονιά που τηλεοπτικά τουλάχιστον, η υπομονή του έχει δοκιμαστεί για τα καλά.

Και αυτό γιατί; Γιατί το “The 2night show” έχει περάσει από σαράντα τηλεοπτικά κύματα και λίγο έλειψε να βρεθεί στον… βυθό της τηλεθέασης.

Το βραδινό talk show του γνωστού παρουσιαστή συγκρούστηκε και με το… παγόβουνο του “The Voice” και με το “Στην υγειά μας”, απ ΄όπου κι άρχισε να μπάζει… νερά και σιγά-σιγά να γέρνει για να έρθει εκείνο το μοιραίο χτύπημα με το “Survivor”!

‘Ετσι, πριν και ο Γρηγόρης και η βραδινή εκπομπή του εξαφανιστούν από τον τηλεοπτικό χάρτη – τύφλα να ΄χει ο Τιτανικός – οι Αντεννικοί πήραν την απόφαση να μετακομίσουν λίγο πιο αργά την εκπομπή, στην προσπάθειά τους να την σώσουν.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει πως το “The 2night show” δεν θα βγαίνει πλέον στον αέρα στις 11.15 το βράδυ, αλλά ακριβώςν μία ώρα αργότερα, με τον τυφώνα “Survivor” να είναι στα τελειώματά του!

Read More

And More