Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι μεγάλες αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη! Video

Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι μεγάλες αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη! Video | tlife.gr

Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής του. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε στεφανιογράφημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να βάλει κάποιους περιορισμούς, όπως να κόψει το κάπνισμα, να ξεκινήσει μία πιο υγιεινή διατροφή αλλά και να πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Φυσικά, στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Νάταλι Κακκαβά, η οποία τον βοηθάει σε ό,τι κι αν χρειαστεί και τον στηρίζει σε κάθε απόφασή του. Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανε ο Γρηγόρης ήταν φυσικά να κόψει το κάπνισμα! Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έχουν περάσει 16 ολόκληρες μέρες χωρίς τσιγάρο, ενώ ταυτόχρονα έστειλε το δικό του κοινωνικό μήνυμα:

“Αφού τα κατάφερα εγώ (προσπαθώ…), σίγουρα το μπορείτε όλοι! Τι κι αν βλέπω άνθρωπο να καπνίζει και θέλω να του αρπάξω το τσιγάρο για να κάνω μία τζουρίτσα, τι κι’αν το κορίτσι μου με έχει τρελάνει στη σαλάτα? τι κι αν τρέχω σαν τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο! όλα σίγουρα γίνονται για καλό! Και πάνω απ’όλα δεν ανταλλάσσω με τίποτα στον κόσμο τα μπράβο των γιων μου, που έκοψα το τσιγάρο! Μήπως να το σκεφτείτε και εσείς…! Μία απόφαση είναι…”

Δες το βίντεο:

View this post on Instagram

🆘ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ🙄🆘Αφού τα κατάφερα εγώ(προσπαθώ…),σίγουρα το μπορείτε όλοι✌🏻✨‼️Τι κι’αν βλέπω άνθρωπο να καπνίζει και θέλω να του αρπάξω το τσιγάρο για να κάνω μία τζουρίτσα🚬❌,τι κι’αν το κορίτσι μου με έχει τρελάνει στη σαλάτα🥦,τι κι’αν τρέχω σαν τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο🏃🏻‍♂️💫…όλα σίγουρα γίνονται για καλό❤️‼️Και πάνω απ’όλα δεν ανταλλάσσω με τίποτα στον κόσμο τα μπράβο😍των γιων μου👶🏻👶🏻,που έκοψα το τσιγάρο😉❤️‼️Μήπως να το σκεφτείτε και εσείς…⁉️Μία απόφαση είναι…

A post shared by @ g.goudaras on

READ more