Γρηγόρης Μόργκαν: Ξεκίνησε μαθήματα κολύμβησης με τον ενός έτους γιο του – Βίντεο

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Η καθημερινότητα του Γρηγόρη Μόργκαν και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Ιάσονας – Παναγιώτης. Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε νέο στάδιο με τον μικρό του και, παράλληλα, μοιράζεται κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς του φίλους οικογενειακά στιγμιότυπα.

Αυτή τη φορά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό βίντεο με τους δύο άντρες της ζωής της. Όπως φαίνεται, ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκεται μέσα στην πισίνα μαζί με τον γιο του, στο πλαίσιο των μαθημάτων κολύμβησης του μικρού.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μόργκαν είχε μοιραστεί και στο παρελθόν εικόνες από την πισίνα με τον γιο του, μιλώντας ανοιχτά για τις απαιτήσεις αλλά και τις μοναδικές στιγμές που φέρνει μαζί της η πατρότητα.

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη μητρότητα

Η νέα ανάρτηση έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την ιδιαίτερα προσωπική ανάρτηση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για όσα έχει αλλάξει μέσα της η μητρότητα.

Η δημοσιογράφος, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα το καλοκαίρι του 2025, παραδέχτηκε πως υπάρχουν εύκολες αλλά και δύσκολες ημέρες και πως ακόμη προσπαθεί να ανακαλύψει τις ισορροπίες της μέσα στη νέα πραγματικότητα. «Μαζί σου γεννιέται καθημερινά και μια καινούργια εκδοχή μου», έγραψε μεταξύ άλλων για τον γιο της, σημειώνοντας πως μέσα από εκείνον έχει γίνει πιο δυνατή, υπομονετική και ευαίσθητη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2024 στα Χανιά και το καλοκαίρι του 2025 έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Τον Ιούλιο του 2026 βάφτισαν τον γιο τους στην Αρτέμιδα, δίνοντάς του τα ονόματα Ιάσονας – Παναγιώτης..

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164