Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Από τον γάμο στη Μύκονο, στον χωρισμό express και στον μεταξύ τους «πόλεμο»

Απών από τη βάφτιση την κόρης του, Μελίνας, ήταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό από την Ελένη Τσιριγκάκη

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη η βάφτιση της κόρης τους. Το μυστήριο, όμως, έγινε με την εκκωφαντική απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του πατέρα της νεοφώτιστης Μελίνας.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ο λόγος που απουσίαζε από την βάφτιση

Σε επικοινωνία που είχε ο δικηγόρος του με την πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής απουσίαζε από την τελετή βάφτισης εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων με την πρώην σύζυγό του, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Ο γάμος και η γέννηση της κόρης τους

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου 2021 με πολιτικό γάμο στη Μύκονο.

Ο γάμος έγινε τότε στο Δημαρχείο του κοσμοπολίτικου νησιού και τον παρουσία των μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού. 

Στο πλευρό τους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης Τσιριγκάκη, Μαρία.

Μετά τον γάμο, ακολούθησε γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο με το γαμήλιο μενού να περιλαμβάνει αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

Στις 3 Ιανουαρίου 2022 το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του!

«Ανυπομονούν και τα άλλα δύο παιδιά μας να γνωρίσουν την αδελφούλα τους. Δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία μιας γυναίκας η εγκυμοσύνη, αλλά με την αγάπη και την υπομονή όλα ξεπερνιούνται. Μέσα από όλο αυτό έμαθα κι εγώ πολλά πράγματα. Ήμουν δίπλα της οπότε ήταν ένα μάθημα για μένα. Δόξα τω Θεό όλα πάνε πολύ καλά» δήλωνε εκείνη την περίοδο ο τραγουδιστής.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Ο ξαφνικός χωρισμός

Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2022 δημοσίευμα της εφημερίδας, Real Life ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής και η Ελένη Τσιριγκάκη έχουν σταματήσει κάθε επικοινωνία και είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος το διαζύγιό τους. Μια είδηση, η οποία αιφνιδίασε λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. 

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που την αγάπησα και την αγαπώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί», ήταν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον χωρισμό τους.

Από την άλλη πλευρά, η Ελένη Τσιριγκάκη, μιλώντας στο Happy Day, ανέφερε πως ο χωρισμός με τον τραγουδιστή ήρθε μετά από μια δύσκολη περίοδο, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων και υποχρεώσεων. 

«Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχουμε πρόσβαση στα οικονομικά μου και με δική του πρωτοβουλία να προ εξοφληθούν υποχρεώσεις. Και πάνω στο σημείο που τελείωσαν τα χρήματα, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει. Η ανακοίνωση έγινε ως εξής “είμαι ευθυνόφοβος, δεν μπορώ τα βάρη της οικογένειας”, ομολογώ ότι μου είπε ότι όλο αυτό δεν μου άξιζε», δήλωνε η Ελένη Τσιριγκάκη.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η απουσία από τη βάφτιση της κόρης του

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκαν στην βάφτιση της κόρης του πρώην ζευγαριού, με την Ελένη Τσιριγκάκη να κάνει δηλώσεις στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή για την απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

«Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της.

Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο “χαστούκι”»

Από την άλλη πλευρά, ο γνωστός τραγουδιστής τηρεί σιγήν ιχθύος για την απουσία από την βάφτιση της κόρης του, με τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα να επικαλείται σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο κράτησε εκτός της τελετής τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Φωτογραφίες: TLIFE/NDP

Read More

And More