Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλά για πρώτη φορά για τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του με την αγαπημένη του!

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλά για πρώτη φορά για τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του με την αγαπημένη του! | tlife.gr

Για τα μαύρα σύννεφα που υπάρχουν στην σχέση του μίλησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Χρύσα Μπελούση, αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την σχέση τους και να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς. Ο Γρηγόρης μίλησε στην «Real Life» για την κατάσταση που επικρατεί τώρα ανάμεσα σε αυτόν και στην Χρύσα και ευχήθηκε να είναι και πάλι μαζί.

«Επειδή είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι΄αυτό, θα πω ότι είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Για όσα προβλήματα προκύπτουν, ψάχνεις να βρεις την λύση. Αυτό κάνουμε αυτό το διάστημα. Έχουμε περάσει μία περίοδο απόστασης, η οποία θέλω, εύχομαι και πιστεύω να καταλήξει υπέρ μας και όλο αυτό να το αφήσουμε πίσω μας σαν ένα κακό όνειρο. Δεν είναι εύκολο να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς τόσο πολύ μετά από πέντε χρόνια σχέσης, να σηκώσεις τα χέρια και να πεις τον «έχασα» είπε ο τραγουδιστής.

Ο Γρηγόρης μίλησε και για τον γάμο που σχεδίαζαν να κάνουν αλλά και τι θα ήθελε από τον καινούριο χρόνο: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε στα σχέδια μας τον γάμο, αλλά δεν είχαμε προχωρήσει σε λεπτομέρειες. Για το 2019 θέλω υγεία για εμένα και τους αγαπημένους μου. Το 2019 δεν θέλω να μου φέρει κάτι αλλά δεν θέλω να μου πάρει κάτι από την ζωή μου. Δεν θέλω να μου πάρει την υπέροχη σχέση που έχω με την Χρύσα, δεν θέλω να μου στερήσει ό,τι υπέροχο έχω στην ζωή μου».

«Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένεια μου, να πάνε όλα καλά με την Χρύσα και να κάνουμε ένα παιδί. Το βλέπω σαν φυσικό επακόλουθο» είπε με μεγάλο ενθουσιασμό ο Γρηγόρης.

READ more