Site icon TLIFE

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του, η καραντίνα στη Μύκονο και ο γάμος του!

Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος μας τραγουδιστής, Γρηγόρης Μπιθικώτσης! Σήμερα ο γιος του που έχει και το όνομα του, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης θυμήθηκε τον αγαπημένο του μπαμπά γράφοντας λόγια γεμάτα συγκίνηση και αγάπη.

Ο Γρηγόρης μένει σπίτι με την μέλλουσα σύζυγό του στη Μύκονο και ετοιμάζεται για τον γάμο του με την όμορφη Ελένη Τσιριγκάκη. που θα γίνει στο νησί στις 21 Ιουνίου. Στο γάμο θα είναι μόνο λίγοι συγγενείς και οι κουμπαροι του ζευγαριού, η φίλη της νύφης βουλευτής Κατερίνα Μονογιού και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου

Διάβασε όσα έγραψε ο Γρηγόρης για τον πατέρα του

Πέρασαν 15 χρόνια χωρίς τον πατέρα μου..15 χρόνια που του μιλάω χωρίς να μου απαντάει..
Το μόνο σίγουρο είναι πως για όσα χρόνια τον είχα κοντά μου, πλημμύρισε την ζωή μου από αγάπη,καλοσύνη αλλά και πολλές και σωστές συμβουλές που όλες μου βγήκαν στην πορεία της ζωής ..
Υπάρχουν μέρες που σκέφτομαι πολύ έντονα πόσο τυχερός ήμουν που μεγάλωσα παίρνοντας αμέτρητη αγάπη από τον πατέρα μου αλλά και την μητέρα μου, την Μεταξία μου..
Είμαι σίγουρος πως οι δυο τους πλέον με προσέχουν από εκεί ψηλά που είναι αγκαλιά..
Διάλεξα να ανεβάσω ένα τραγούδι σε μουσική δική του και στίχους του αείμνηστου νονού μου,του σπουδαίου Κώστα Βίρβου..
“Εγνατίας 406 πάμε να πλαγιάσουμε πριν φέξει
Όνειρο να δούμε μαγικό,όμορφο τον κόσμο τον κακό..”

 

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Espresso, πώς γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του μιλώντας, μάλιστα, και για όλα αυτά που τους συνδέουν: «Τη γνώρισα μέσω κοινής παρέας και, ναι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αλλά δεν είναι μόνο έρωτας. Είναι ένα ισχυρό δέσιμο και απόλυτο ταίριασμα που έγινε αγάπη! Νιώθω τυχερός που επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή ταιριάζουμε σε όλα. Με κάνει ευτυχισμένο και την κάνω ευτυχισμένη! Είμαι πολύ σίγουρος και συνειδητοποιημένος για την απόφασή μου. Όταν έρχονται στη ζωή τέτοιες καρμικές ευκαιρίες οφείλεις να τις αξιοποιήσεις!».

© 2024 tlife.gr