Γρηγόρης Πετράκος: Απασφαλίζει για τον Στέφανο Κασσελάκη – «Τον πείθουν να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας»

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με αποδέκτη τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέταξε τα «βέλη» του για τον γοητευτικό υποψήφιο αρχηγό, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Τι ελπίδα να έχεις για έναν λαό που κάθε φορά που ζητείται η γνώμη του, κάνει -από τις κακές- τη χειρότερη επιλογή. Που η φάκα είναι μεγαλύτερη απ’ το κεφάλι του αλλά εκείνος δαγκώνει το τυρί. Που μια χούφτα επικοινωνιολόγοι απ’ την Αμερική τον πείθουν να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας.

Που συμπαθεί τον κάθε φυτευτό νεοταξίτη που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης, επειδή τον έχουν βάλει να χαϊδεύει όπου πάει ένα σκύλο… Που δε λογαριάζει αν είσαι τραπεζίτης, εφοπλιστής, ουρανοκατέβατος Απόστολος της χειρότερης woke ατζέντας, αλλά σε ψηφίζει από τα ωραία βιντεακια σου στο tiktok. Πόσο λίγη Ελλάδα έχει απομείνει…;» απασφάλισε ο Γρηγόρης Πετράκος.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164