Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν είδα το Maestro γιατί έχω πρόβλημα με κάποια μηνύματα που περνάει»

Τον Γρηγόρη Πετράκο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 8/2 σε έξοδό του και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής απάντησε και για τους λόγους που επέλεξε να μη δει τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος εξήγησε ότι το πρόβλημά του δεν ήταν με τη σειρά αυτή καθ’ αυτή, αλλά με κάποια μηνύματα που περνάει και κάποιες αξίες που θίγει.

«Δεν είδα το Maestro γιατί δε βλέπω τηλεόραση, δεν έχω τηλεόραση. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη σειρά. Πρόβλημα είχα με κάποια μηνύματα, με κάποιες βασικές αξίες όπως είναι το αντρικό και γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας, το πρότυπο της μητέρας, του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε.

Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα, να καταστρατηγούνται τα αρχέτυπα πρότυπα. Δε χρειάζεται να βλέπω τηλεόραση για να το ξέρω αυτό, έχω το κινητό μου και στη ροή των νέων μου βλέπω τι γίνεται. Τη σειρά της γυναίκας μου τη βλέπω στο τάμπλετ αλλά επειδή μεγαλώνουμε παιδιά και δε θέλουμε να είναι κολλημένα σε μια τηλεόραση, επιλέξαμε από τότε που είμαστε μαζί να μην έχουμε τηλεόραση στο σπίτι» δήλωσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More