Γρηγόρης Πετράκος: “Ο γάμος της Θεοφανίας είχε λυθεί πριν γνωριστούμε!”

Σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού θα αποκτήσει ένα πανέμορφο αγγελούδι με την σύντροφό του Θεοφανία Παπαθωμά. Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλά για πρώτη φορά για το ευτυχές γεγονός και ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της συντρόφου του με τον Πασχάλη Τσαρούχα.
“Ο γάμος της Θεοφανίας είχε λυθεί πολύ πριν γνωριστούμε. Απλώς τόσο η ίδια όσο και ο πρώην άντρας της είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν φροντίζουν να διατυμπανίζουν τις ζωές τους. Είναι λογικό ο κόσμος της showbiz να μη μαθαίνει τις κινήσεις τους, να ξαφνιάζεται από ορισμένα πράγματα και να βγάζει συμπεράσματα πριν καν διασταυρώσει τις πληροφορίες”, είπε χαρακτηριστικά στο “ΕΓΩ!”.

Μιλώντας, για το μωράκι που περιμένει με την σύντροφό του εξομολογήθηκε πως νομίζει ότι θα γίνει καλός μπαμπάς και συμπλήρωσε: “Ήθελα πάρα πολύ να είναι κορίτσι. Νομίζω ότι θα είμαι πολύ καλός μπαμπάς. Έχω μεγαλώσει με πολύ καλούς γονείς. Έχω καλό παράδειγμα. Όπως μεγαλώνω, βλέπω τους γονείς μου μέσα μου” ανέφερε ο τραγουδιστής.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More