Γρηγόρης Πετράκος: Το ρομαντικό ραντεβού με τη Θεοφανία Παπαθωμά κι όσα είπε για το video clip!

Γρηγόρης Πετράκος: Το ρομαντικό ραντεβού με τη Θεοφανία Παπαθωμά κι όσα είπε για το video clip! | tlife.gr

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Γρηγόρη Πετράκου και της Θεοφανίας Παπαθωμά! Οι δυο τους αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους, ωστόσο δεν αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Την Πέμπτη βγήκαν ρομαντικό ραντεβού σε πολύ γνωστό bar του Χαλανδρίου κι επέλεξαν να καθίσουν σε ένα αρκετό σκοτεινό σημείο. Οι δυο τους ήταν καλοντυμένοι, μιλούσαν αρκετά και είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

Πρόσφατα ο τραγουδιστής μίλησε και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Σήμερα σ’ αγαπώ τόσο πολύ, στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί η Θεοφανία Παπαθωμά και που το αφιερώνει στην ίδια: «Για την ηρωίδα μου. Πρέπει να πω το όνομά της; Το τραγουδάω για το κορίτσι που βλέπεις στο βίντεο κλιπ».

Όταν ρωτήθηκε στο αν έπαιξε ρόλο στο να γίνει ντόρος γύρω από το κομμάτι η παρουσία της συντρόφου του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Όχι, εγώ δε το έχω ακούσει ακόμα να παίζει στο ραδιόφωνο. Δε νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο. Παίζει ρόλο για να παίζει στην τηλεόραση. Γιατί η τηλεόραση στη μεγάλη πλειοψηφία της, αρέσκεται πολύ στα ζευγάρια. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αυτό. Πολλές φορές παρεξηγιέμαι από δημοσιογράφους ή από ανθρώπους των μέσων, γιατί το μεταφράζουν αυτό σαν σνομπάρισμα ή ότι κάποιος θέλει να το παίξει υπεράνω. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να προστατεύσει ο καθένας την αξιοπρέπεια του γιατί πιο σημαντικό και από τη μουσική βάζω την αξιοπρέπεια. Από την άλλη λένε ότι αφού κάνεις τέχνη και κάνετε ένα βίντεο κλιπ μαζί πως θέλεις να μη μιλάτε για μία σχέση ή για οτιδήποτε. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτή η σύνδεση. Αλλά ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργήσει και θέλει και να συνδημιουργήσει, αυτό δε σημαίνει και απαραίτητα ότι θέλει να ξεπουλήσει και ό,τι προσωπικό έχει ή να το προμοτάρει μέσω αυτού του τρόπου, γιατί νιώθω ότι δε το προμοτάρει έτσι, ίσα ίσα το υποβιβάζει».

READ more