GNTM: Η Tyra Banks αναρωτιέται τι “κακό” συνέβη στον ελληνικό τελικό [pics]

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ώρες από το τέλος του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model, όμως τα social media συνεχίζουν να παίρνουν φωτιά, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη! Για πρώτη φορά στα χρονικά, στέφθηκαν δύο νικήτριες, γεγονός που απογοήτευσε τους φανατικούς τηλεθεατές του reality, οι οποίοι έκανα λόγο ακόμα και για στημένο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν οι μεγάλες νικήτριες που θα μοιραστούν τα έπαθλα του διαγωνισμού, καθώς ισοβάθμησαν με 112 πόντους. Η Κέισι Μίζιου βρισκόταν πίσω τους με 108 πόντους. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού αποτέλεσε το λόγο, σύμφωνα με την παραγωγή του Star, που έπεσε το σύστημα και δεν καταμετρήθηκε καμία από τις ψήφους του κοινού. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αποτέλεσμα και τόσο οι υπόλοιποι συντελεστές όσο και οι διαγωνιζόμενες δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έγινε.

Το απόγευμα της Παρασκευής και έπειτα από χιλιάδες καταγγελίες στο twitter, η Tyra Banks, το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια του America’s Next Top Model έκανε μια ανάρτηση και ζήτησε από τους fans του GNTM να της εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη. Όπως η ίδια παραδέχθηκε, μπορεί να μην γνωρίζει τις παραλλαγές του γίνονται στα NTM κάθε χώρας, όμως την ενδιαφέρει πολύ.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, αφού μέσα σε λίγα λεπτά είχε δεχθεί δεκάδες μηνύματα!

 

Μένει να δούμε την απάντησή της!

Read More

And More