Gwyneth Paltrow: Παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο υπό άκρα μυστικότητα! [pic]

Η Gwyneth Paltrow ντύθηκε για δεύτερη φορά νυφούλα στο σπίτι της στα Χάμπτονς. Η χολιγουντιανή σταρ παντρεύτηκε τον σύντροφό της και δημιουργό της σειράς Glee, Brad Falchauk, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, μπροστά σε λίγους στενούς φίλους και τα μέλη των οικογενειών τους. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της, καθώς η διάσημη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον frontman των Goldplay Chris Martin, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους βρέθηκαν οι Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Steven Spielberg και Cameron Diaz μαζί με το σύζυγό της Benji Madden. Μπορεί όλη την εβδομάδα να κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ερωτευμένο ζευγάρι να δίνει όρκους αιώνιας αγάπης το Σαββατοκύριακο, αλλά τελικά η Gwyneth και ο Brad κατάφεραν και κράτησαν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, μία ημέρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση από την ίδια την χολιγουντιανή ηθοποιό. Η Gwyneth Paltrow δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το χέρι της και το χέρι του αγαπημένου της, όπου φορούσαν τις βέρες τους.

Read More

And More