Γυναίκα που έκανε αλλαγή φύλου, πέθανε χθες με ευθανασία, γιατί δεν άντεξε το νέο της εαυτό!

Γυναίκα που έκανε αλλαγή φύλου, πέθανε χθες με ευθανασία, γιατί δεν άντεξε το νέο της εαυτό! | tlife.gr

O Νάθαν, γεννήθηκε Νάνσυ, αλλά στην πορεία ένιωσε ότι ήταν σε λάθος σώμα και στην εφηβεία του αποφάσισε με τρεις χειρουργικές επεμβάσεις να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άντρας. Η διαδικασία της μεταμόρφωσης, ξεκίνησε με ορμόνες το 2009, συνεχίστηκε με μαστεκτομή ενώ πέρσι έκανε εγχείριση αποκατάστασης γεννητικών οργάνων. Το αποτέλεσμα όμως, δεν ήταν αυτό που περίμενε…

Ο ίδιος μάλιστα, θεώρησε ότι αυτό που έγινε μετά τις επεμβάσεις , ήταν ένα τέρας και επέλεξε να πεθάνει με ευθανασία, μέθοδος που αποκτά στο Βέλγιο όλο και περισσότερους οπαδούς.

Ο 44χρονος Νάθαν που πέθανε χθες σε νοσοκομείου του Βελγίου, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, δήλωσε: «Ήμουν έτοιμος να γιορτάσω την » νέα μου γέννηση» αλλά όταν κοιταζόμουν στο καθρέφτη, αηδίαζα με τον εαυτό μου».

Ο Νάθαν επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία γιατί δεν άντεξε τον ψυχικό πόνο που του προκάλεσε η αλλαγή στο σώμα του. Την θανάσιμη ένεση, την έκανε ο ίδιος γιατρός που έκανε ευθανασία και στα δυο κωφά αδέλφια , που θέλησαν να πεθάνουν όταν έμαθαν ότι θα χάσουν και το φως τους.

READ more