“Γυναίκες”: Γιατί η Νόνη Δούνια δεν εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή; Μάθε τι έχει συμβεί!

Κάθε μέρα και οι τέσσερις βρίσκονται στο τηλεοπτικό τους πόστο, ακόμα και όταν την προηγούμενη έχουν κοντέψει να πιαστούν μαλλί με μαλλί, όπως αποδείχθηκε και από την πρόσφατη τηλεοπτική ιστορία. Κάθε μέρα και οι τέσσερις είναι συνεπής στο ραντεβού τους μαζί μας, γιατί πάνω απ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα προσπαθούν και θέλουν να είναι επαγγελματίες.

Παρόλα αυτά σήμερα οι “Γυναίκες” του “Ε” δεν ήταν τέσσερις, αλλά τρεις. Σήμερα από την παρέα της καθημερινής, απογευματινής εκπομπής έλειπε η Νόνη Δούνια. Οχι, όχι μην πάει ο νους σου στο κακό… Αυτή απουσία δεν είχε να κάνει με κάποιο hot παρασκήνιο ή με κάποια τρελή ίντριγκα. Αυτή η απουσία είχε να κάνει με ένα πολύ προσωπικό και σοβαρό πρόβλημα της Νόνης.

Και για ν΄ ακριβολογώ, δυστυχώς αυτή η απουσία είχε να κάνει με μία απώλεια, μιας και η Νόνη Δούνια έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά. Η Νόνη αναγκάστηκε να λείψει από την εκπομπή, αφού έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι τις Σπέτσες για να αποχαιρετήσει την γιαγιούλα της!

«Μας λείπει το κορίτσι, το όμορφο, το μελαχρινό. Μας λείπει το Νονί. Δε μπορούσε να είναι σήμερα μαζί μας γιατί συνέβη ένα δυσάρεστο περιστατικό στην οικογένειά της. Βρίσκεται στις Σπέτσες για να θάψει την αγαπημένη της γιαγιά. Εμείς, ωστόσο να της στείλουμε την αγάπη. Τα συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή της εκπομπής η Σοφία Βογιατζάκη, με την Έλενα Παπαβασιλείου να συμπληρώνει:

«Δύναμη, όπως είπε η Σοφία, σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη, κουράγιο σε σένα και στην οικογένεια».

Read More

And More