Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ξεσπά ο αδερφός της Ντόρας – «Ρε κάθαρμα είχες τόσες ώρες να πεις, “τι πάω να κάνω;”»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το καρτέρι θανάτου στην άτυχη 31χρονη Ντόρα στην Ρόδο, η οποία δέχτηκε σφαίρες στη μέση του δρόμου από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο αδερφός της άτυχης 31χρονης μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό πριν την φρικτή δολοφονία…

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του, τότε άρχισε να βλέπει… Ο ψυχοπαθής αυτός ο δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδερφή μου, προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδερφής μου. Η αδερφή μου όμως δεν ήταν κανέναν κοριτσάκι αγαθό, η αδερφή μου ήταν… αρσενικό σε πολλά πράγματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα», είπε αρχικά για την άτυχη Ντόρα.

Ο αδερφός μάλιστα της 31χρονης αποκάλυψε μια έντονη επικοινωνία που είχε η οικογένειά του με τον πρώην σύντροφο της Ντόρας, όσο εκείνος προσπαθούσε να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι.

«Καταλάβαμε εκεί ότι κάτι υπάρχει με τον συγκεκριμένο και εκείνο το βράδυ της έντασης, αντί να την κάνει να θέλει να γυρίσει σε εκείνον, κάνοντας καλές πράξεις, αυτός μπήκε στο διαδίκτυο και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδερφή μου. Φωτογραφίες και βίντεο με τον παππού μου, η αδερφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου», συμπλήρωσε.

«Από την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε και λέω, “Ρε κάθαρμα είχες τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;” Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήτανε, αφού κυκλοφορούσε με το όπλο, σε περίπτωση που αρνηθεί να επιστρέψει σε εκείνον, να την εκτελέσει, όπως και έγινε», κατέληξε.

Read More

And More