Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Συγκινεί η μητέρα της 31χρονης Δώρας – «Οι γονείς του δράστη έχουν ευθύνη»

Ακόμη μια γυναικοκτονία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Θύμα αυτή τη φορά μια 31χρονη κοπέλα στη Ρόδο. Ο σύντροφός της ήταν αυτός που αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής της γιατί εκείνη θέλησε να χωρίσουν. Σήμερα το πρωί, η μητέρα της άτυχης κοπέλας που ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της δε βρίσκεται στη ζωή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Μας έκοψε το νήμα της ζωής. Τα όνειρά της… τα όνειρά μας. Το παιδί μου ήταν φιλόλογος, περίμενε έναν διορισμό και για να διοριστεί έκανε ένα μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής εξ αποστάσεως στην Κύπρο. Πέρασε με άριστα το πρώτο εξάμηνο και τώρα ξεκινούσε 27 Σεπτεμβρίου το δεύτερο εξάμηνο. Ήταν ένας δεσμός κάποιων μηνών και για λίγες ώρες, έβγαιναν δηλαδή, για ένα Σαββατοκύριακο. Μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί, Ήθελε και αυτή να μείνει για λίγο στο χώρο της. Νοίκιασαν ένα σπίτι, έμειναν μαζί και τώρα, μόλις έκλεισε η πόρτα άρχισαν αυτά τα περίεργα τα παλαβά» είπε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Οπότε το παιδί λέει δε βλέπω να γίνεται κάτι θα επιστρέψω σπίτι μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν άντεξε να μείνει μακριά. Είπε τέλος η κόρη μου, είναι τέλος. Αυτός πρέπει να ήταν ερωτευμένος μαζί της και λέει: “Δεν έχεις εμένα, δε θα σε έχει κανείς”. Μια μέρα, την προηγούμενη, είδε ότι την παρακολουθούσε και το μεσημέρι την έφαγε. Αυτά που ακούμε τώρα για τις πρώην του, το παιδί μου δεν είχε ιδέα.

Οι γονείς του έχουν μια ευθύνη πιστεύω εγώ. Εφόσον ήξεραν το παιδί τους τι είχε έπρεπε να πούνε άσε τη Δώρα να φύγει. Για έναν κομπλεξικό χάθηκε. Αυτός ο άνθρωπος το είχε μέσα στο μυαλό του πως θα το κάνει και αυτό φάνηκε από τις προηγούμενες σχέσεις που είχε».

Read More

And More