Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Η μικρή μου αδερφή ζήταγε τη μάνα μας χθες το βράδυ»

Στην κάμερα του ANT1 μίλησε ο γιος της άτυχης 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Ζάκυνθο.

«Περίμενα ώρα να βγει τελικά μετά από 4 ώρες βγήκε αλλά ήμουν θολωμένος δεν ήξερα του να του πω. Δεν με αφήσαν οι αστυνομικοί να τον πλησιάσω. Ήμουν θολωμένος με αυτό που έγινε με αυτόν τον άσχημο τρόπο.

Προσπαθώ να το ξεχάσω και να φανώ δυνατός», ανέφερε αρχικά ο 19χρονος ο οποίος βρέθηκε έξω από τις δικαστικές αίθουσες για να ζητήσει εξηγήσεις από τον πατέρα του.

Ενώ συνεχίζοντας, δήλωσε πως «ερχόταν μεθυσμένος, χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε και ξεσπούσε στην μάνα μου. Αντιδρούσα πολύ άσχημα, αλλά προσπαθούσα να είμαι ήρεμος για την μάνα μου. Κάποιες φορές αντιδρούσα λεκτικά, αλλά κάποιες φορές είχε τύχει να παλέψω μαζί του για να τον απωθήσω… Η μικρή μου αδερφή έκλεινε τα αυτιά της».

«Ο πατέρας μου έχανε τον έλεγχο»

Τέλος για τις σχέσεις των γονιών του ανέφερε: «Ο πατέρας μου έχανε τον έλεγχο, η μάνα μου ήταν φοβισμένη. Έκανε δυο δουλειές για να συντηρεί αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε πολύ λεκτική επίθεση.

Η αδερφή μου με έπαιρνε κρυφά τηλέφωνο και ο αδερφός μου και μου έλεγαν τι έγινε. Της έλεγα να κάνει κάτι. Ήθελε μόνο να είναι ήρεμη και να συντηρεί τα αδέρφια μου», ανέφερε στον ANT1 ο γιος της άτυχης 41χρονης στη Ζάκυνθο.

Read More

And More