Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Το φταίξιμο είναι και δικό μας που δεν την προστατέψαμε», λέει ο γιος της

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο με θύμα μια 41χρονη μητέρα 3 παιδιών η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του άνδρα της.

Ο 49χρονος δράστης το απόγευμα της Κυριακής ξυλοκόπησε άγρια την άτυχη γυναίκα η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει.

Μια ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών με τον 49χρονο να την περιμένει και να την κατακρεουργεί με ένα μαχαίρι και ενώ ήταν ήδη καταζητούμενος από τις αρχές μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει η γυναίκα.

«Σε μια τέτοια πράξη σαφώς και είναι μετανιωμένος, σαφώς και την καταδικάζει, όπως την καταδικάζουν όλοι αλλά κάποια στοιχεία εκ των οποίων οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη πράξη θα αποκαλυφθούν. Σίγουρα υπάρχουν κάποια στοιχεία που μου ανέφερε και τα οποία δημιούργησαν αυτή τη διάθεση από τη δικά του πλευρά, να φτάσει εκεί που έφτασε», δήλωσε ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του 49χρονου.

Ο 49χρονος μάλιστα μετά τον στυγερό έγκλημα εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε και πάλι το πρωί της Δευτέρας στην οικοδομή που εργαζόταν όπου και συνελήφθη. Την άτυχη γυναίκα την βρήκε μια γειτόνισσα σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο.

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας που δεν την προστατέψαμε»

Σοκαρισμένος  ο μεγάλος γιος της άτυχης γυναίκα που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα του και περιγράφει με δάκρυα στα μάτια τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι.

«Ήταν η κακιά ώρα. Έλειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε με την μάνα μου. Γύριζε στο σπίτι με τον φόβο μετά την δουλειά και τώρα αυτή την περίοδο έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα μου, απλά ήταν άνθρωπος που με την πάροδο του χρόνου η συμπεριφορά του χειροτέρευε», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ετικέτες

Read More

And More