Γύρισε χθες στην Αθήνα ο Φ. Σεργουλόπουλος! Ποιους ευχαρίστησε

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μετά την περιπέτειά με την υγεία του και την παρατεταμένη παραμονή του στο Παρίσι γύρισε σήμερα στην Αθήνα και ευχαρίστησε μέσω του twitter του όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά όλο αυτό τον καιρό.

Ο παρουσιαστής έμεινε για αρκετό καιρό στη γαλλική πρωτεύουσα γιατί αρρώστησε με υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκεί σε νοσοκομείο. Ευτυχώς όπως ήδη έχουμε μάθει ο Φώτης είναι πλέον καλά και με μεγάλη χαρά έγραψε σήμερα στο twitter του: ” η επιστροφή στην ανοιξιάτική Αθήνα ήταν σαν να έφθανα στον παράδεισο! Με την καλή έννοια”!

Συγκεκριμένα ο Φώτης έγραψε:” Επιτέλους! Έπειτα από μία πολυήμερη και αναπάντεχη παραμονή μου στο εξωτερικο η επιστροφή μου στην ανοιξιάτικη Αθήνα… ήταν σαν να έφτανα στον παράδεισο. Με την καλή έννοια! Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για το συγκινητικό ενδιαφέρον,τις ευχές και τα λόγια δύναμης που μου στέλνατε όλες αυτές τις μέρες. Όλοι το ξέρουμε ότι καλό επιστρέφεται γι’ αυτό κι εγώ σας εύχομαι να στε πάντα καλά και το απρόοπτο να φεύγει με την ίδια ταχύτητα που ερχεται”.

Το tlife εύχεται στο Φώτη χρόνια πολλά και σιδερένιος!

Read More

And More