Γυρίζει σελίδα η ενημέρωση στο Mega! Παρελθόν για το κανάλι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος…

Μετά από πολλά, από πάρα πολλά χρόνια, σήμερα το Mega γυρίζει σελίδα σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα της ενημέρωσης. Το Μεγάλο Κανάλι περνάει αναμφισβήτητα σε μία νέα εποχή, μετά την ομόφωνη συμφωνία των μετόχων στο σημερινό ΔΣ να κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Εδώ και πολύ καιρό ο τομέας της ενημέρωσης και των ειδήσεων του Mega έμοιαζε με καζάνι που βράζει και πλέον σήμερα οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να ανοίξουν το καπάκι και να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές, στην προσπάθειά τους να βάλουν μία τελεία σε όλο αυτό τον… αναβρασμό (στην καλύτερη περίπτωση) που έχει ξεσπάσει από το καλοκαίρι και μετά, έτσι ώστε στην συνέχεια να δουν και το πως ακριβώς μπορούν να ξανά κερδίσουν πίσω την χαμένη δυναμική του κεντρικού τους δελτίου ειδήσεων και στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και στη μάχη των εντυπώσεων.

Ετσι, σήμερα το πρωί ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αποχαιρέτησε τους πάντες στο κανάλι, για να γίνει στην συνέχεια γνωστή η απόφαση του ΔΣ, το οποίο όπως σου είπα ευθύς εξ΄αρχής, έκανε αποδεκτή την παραίτησή του.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές στις ειδήσεις και στον ενημερωτικό τομέα του Mega, αυτές θα γίνουν σταδιακά. Το πρώτο βήμα είναι ,λοιπον, η προσωρινή τοποθέτηση του Νίκου Στραβελάκη στη θέση του διευθυντή ειδήσεων, ενώ το πόστο που του ανατέθηκε είναι η θέση του διευθυντή σύνταξης. Οι μέτοχοι θα αποφασίσουν το ποιος θα αναλάβει την θέση του διευθυντή ειδήσεων στο επόμενο ΔΣ.

Και επειδή ακούγεται έντονα πως η Ολγα Τρέμη μπορεί να αναλάβει την διεύθυνση ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, να σου πω, πως η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχει δεχθεί ακόμη πρόταση. Οπως είναι γνωστό βέβαια, παραμένει στο δυναμικό του καναλιού, έχοντας από τον περασμένο Ιούλιο συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής της με τον ενημερωτικό τομέα του Mega από άλλη επιτελική θέση.

Read More

And More