H 29χρονη Brittany έχει προγραμματίσει να πεθάνει την 1η Νοεμβρίου!

Απο τις ειδήσεις που σοκάρουν. Είναι όμορφη νέα, ερωτευμένη και νιόπαντρη. Δυστυχώς όμως σαν κάποιος να ζήλεψε την ευτυχία της. Πριν από λίγο καιρό έμαθε ότι έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και μάλιστα στο τελικό στάδιο.

Όπως είναι λογικό έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Η ζωή της άλλαξε μέσα σε λίγη ώρα και παρά το γεγονός ότι αρχικά της έδιναν οι γιατροί 4 χρόνια ζωής μετά της ανακοίνωσαν πως ο καρκίνος ήταν τόσο επιθετικός που της έμεναν να ζήσει ακόμα 6 μήνες ζωής.

Αυτοί οι έξι μήνες όμως θα ήταν βασανιστικοί, με φρικτούς πόνους, κάτι που η Brittany, αποφάσισε να μη ζήσει. Επέλεξε να πεθάνει με αξιοπρέπεια και μάλιστα δημιούργησε ένα ίδρυμα με το όνομά της www.thebrittanyfund.org θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο για την ευθανασία, όταν δεν υπάρχει καμμια ελπίδα να σωθεί κάποιος και μάλιστα όταν ο θάνατός του, προμηνύεται επώδυνος και βασανιστικός.


Η Βrittany αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια του σύζύγου της στις 30 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου θα πάρει ένα χάπι και θα πεθάνει, έτσι ακριβώς όπως επέλεξε εκείνη.

H Brittany με ένα συγκινητικό βίντεο που προβάλλεται στην ιστοσελίδα του ιδρύματος ,περιγράφει τα συναισθήματά που ένιωσε μόλις έμαθε τα σοκαριστικά νέα για τον καρκίνο, και πως της ήταν πολύ δύσκολο να πείσει την οικογένειά της και τους φίλους της για την απόφασή της να φύγει από τη ζωή με ευθανασία.


Η Βrittany μικρή με την μητέρα της

Read More

And More