H B. Spears αποκαλύπτει τα καινούργια της tattoo σε… απόκρυφο σημείο!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Britney Spears, ποζάρει για το ”OUT”, που στο εξώφυλλο έχει τίτλο ”Hit us Baby One More Time!” και κάνει μια από τις πιο αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις, δίνοντας και μια γεύση από τα καινούργια της τατουάζ. Έτσι στο τεύχος του περιοδικού, οι θαυμαστές της θα μπορούν να θαυμάσουν τα νέα σχέδια που κοσμούν το σώμα της και συγκεκριμένα …κάπου κοντά στο μπικίνι. Ένας σταυρός κι ένα αστέρι.

Η Britney ποζάρει φορώντας μόνο ένα εφαρμοστό μαύρο κορμάκι, το οποίο αποδεικνύει πως η σιλουέτα της παραμένει τέλεια, παρόλο που έχει περάσει ήδη δύο εγκυμοσύνες. Το έβδομο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, λέγεται ”Femme Fatale” και δηλώνει πως είναι η πιο ”ώριμη” και ”αισιόδοξη” δουλειά, που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Επίσης, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, η Britney είναι υπερήφανη για όλες της τις δουλειές, αφού τα singles της ήταν στην κορυφή των charts. Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει για την ηχογράφηση κάποιων από τα κομμάτια της, απάντησε: ”’No, all of my songs are f***ing amazing!”

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, αποκάλυψε επίσης, πως έμαθε για το σεξ, πριν ενηλικιωθεί. ”Όταν ήμουν 12 ετών, από την μητέρα μου. Μετά από αυτή τη συζήτηση ήμουν μπερδεμένη κι είχα αηδιάσει”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Αγαπημένη της συνήθεια είναι να πηγαίνει ταξιδάκια με τα παιδάκια της και χειρότερή της… το να κάνει δίαιτα.

Για τις συναδέλφους της Lady Gaga και Christina Aguilera, η Britney είπε, πως η μεν πρώτη είναι μοναδική ενώ η δεύτερη έχει πραγματικά ταλέντο.

Read More

And More