H Brooke Shields έγινε 50 χρονών και παραμένει κούκλα! Δες την εντυπωσιακή τούρτα της!

Στην ταράτσα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη γιόρτασε μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της και καλούς της φίλους, τα πεντηκοστά της γενέθλια η αγαπημένη “κουκλίτσα” των Η.Π.Α. Ο λόγος φυσικά για την Brooke Shields, που γνώρισε το κοινό των Η.Π.Α. όταν στα 12 της χρόνια υποδύθηκε μία ιερόδουλη στην αμφιλεγόμενη ταινία “Η κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης”.

Η Brooke Shields έγινε το αγαπημένο πρόσωπο των Αμερικανών όταν αργότερα πρωταγωνίστησε στην “Γαλάζια Λίμνη” και σε άλλες ταινίες που έσπασαν τα ταμεία των 80’s. Το πρόσωπό της πάντως διατήρησε την γοητεία αλλά και την φρεσκάδα του και πολύ μετά την εφηβεία της και στις 31 Μαΐου που συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια έδειχνε πιο γοητευτική από ποτέ.

Η Brooke Shields έσβησε τα κεράκια της διόροφης τούρτας της, δοκίμασε λίγο από τη λαχταριστή επικάλυψή της και πόζαρε ευτυχισμένη με τις κούκλες κόρες της Rowan και Grier και τον σύζυγό της Chris Hency.


Η ίδια λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως ήταν ενθουσιασμένη με την έλευση των 50στών γενεθλίων της που χαρακτήρισε ως “τα μισά του αιώνα”.

Δες όλα όσα δήλωσε για την συμπλήρωση των 50 πρώτων χρόνων ζωής της!

Read More

And More