H BSB, υποστηρικτής στο απόλυτο Fashion Music Project, MADWALK by Aperol spritz 2015

Για 3η συνεχή χρονιά, η BSB είναι υποστηρικτής στο απόλυτο Fashion Music Project, MADWALK by Aperol spritz 2015
Στο φετινό MADWALK by Aperol spritz 2015, η BSB συναντήθηκε με το εκρηκτικό συγκρότημα VEGAS και τη μουσική παραγωγό Xenia Ghali και παρουσίασε μια μοναδική συλλογή υπό τους ήχους του απόλυτου dance κομματιού του καλοκαιριού.

Η συλλογή της BSB αποτελείται από μια σειρά από επιβλητικά πολύχρωμα patterns εμπνευσμένα από φολκλόρ μοτίβα και αναδρομές σε vintage υφάσματα της δεκαετίας του 60 και του 70. Η μόδα αγκαλιάζει το bohemian look του φετινού καλοκαιριού το οποίο κινείται σε μια πιο gipsy εκδοχή με πληθώρα από έντονα χρώματα, micro και oversize εμπριμέ και διακοσμητικές λεπτομέρειες. Την εμφάνιση των Vegas και της Xenia Ghali επί σκηνής έχει επιμεληθεί η BSB. Να σημειωθεί ότι consulting στην πασαρέλα της BSB έχει κάνει ο fashion editor Άρης Γεωργιάδης.

/

Επιπλέον, η BSB συμμετείχε σε μια ξεχωριστή πασαρέλα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Η εταιρεία μόδας BSB δημιούργησε ένα υπέροχο ολόλευκο δαντελένιο φόρεμα που θα φορέσει και θα περπατήσουν απόψε με αυτό επώνυμες γυναίκες φίλες όπως οι κυρίες: Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Κορινθίου, Όλγα Λαφαζάνη, Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Τσολάκη, Κλέλια Πανταζή, Άννυ Πανταζή, Λάουρα Νάργες, Χρισιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano)!

/

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα πωλείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας BSB στη διεύθυνση: www.bsbfashion.com καθώς και στα καταστήματα της. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του φορέματος, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
/

Τέλος, στο κόκκινο χαλί θα περπάτησαν πολλές celebrities που έχουν επιλέξει ρούχα της BSB για την εμφάνιση τους από τη συλλογή S/S 2015. Αναλυτικότερα, οι κυρίες:
Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ναταλία Δραγούμη, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Κλέλια Πανταζή, Άννυ Πανταζή και η Μελίνα (τραγουδίστρια των Vegas) και η Xenia Ghali και τέλος οι παρουσιάστριες του MAD που παρουσιάζουν τα backstage: Ευαγγελία Τσιορλίδα, Μαντώ Γαστεράτου φοράνε όλες total outfit BSB.
Τέλος, η κα Σόφη Πασχάλη θα φορέσει φόρεμα outfit Lynne by Katerina Kainourgiou.

Read More

And More