H Celine Dion ανανεώνει το ραντεβού της με το ελληνικό κοινό το 2021

Η Celine Dion σήμερα ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της COURAGE WORLD TOUR αναβάλλεται για το 2021. Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη για το 2020 που αναβλήθηκαν λόγω της κρίσης του COVID-19 έχουν επαναπρογραμματιστεί και θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2021. Οι νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα ανακοινωθούν σύντομα. Όσον αφορά την Ελλάδα, η συναυλία της Celine Dion θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου του 2021.

Προτεραιότητα της Celine και της Concerts West/ AEG Presents αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία όλων μας. Με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια, η COURAGE WORLD TOUR θα ξεκινήσει στην Ευρώπη στις 19 Μαρτίου 2021 στο Παρίσι, Γαλλία, και θα συνεχιστεί σε 32 πόλεις στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2021.

«Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε η Celine. «Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας …. ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς … τα λέμε σύντομα!»

Read More

And More