H Demy στο TLIFE! H επιτυχία, ο έρωτας με τον σύντροφό της και 3 πράγματα που δεν ξέρεις γι΄αυτή!

Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα, πανέμορφη και από τα καλύτερα “παιδιά” της ελληνικής showbiz! Η Demy συνεχίζει με πάθος να μας τραγουδάει και να μας γοητεύει με κάθε καινούργια επαγγελματική της προσπάθεια, εντός αλλά και εκτός συνόρων! Φέτος κάνει ένα ακόμα βήμα και στην υποκριτική αφού θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα “Περιμένοντας τη νονά”! Επέστρεψε όμως και στην νυχτερινή Αθήνα, αφού την απολαμβάνουμε φέτος στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο “Fantasia”!

Σήμερα μέρα της ονομαστικής της γιορτής, η Demy μιλά στο TLIFE για τα επαγγελματικά της, που πάνε από το καλό στο καλύτερο, για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου αλλά αποκαλύπτει και πτυχές του εαυτού της που δεν ήξερες για εκείνη!

Για πρώτη φορά μοιράζεσαι μαζί μας (στα social media) με τόσο χαρά προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο σου! Πες μας τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον!

Είμαι πολύ καλά και ευγνώμων γι’ αυτό. Με την πίεση που έχει αυτή η δουλειά, είναι τύχη να μπορείς να βρίσκεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή!

Επέστρεψες στη νυχτερινή Αθήνα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia». Πως αισθάνεσαι;

Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Ξεκινήσαμε πριν λίγες εβδομάδες και περνάμε πολύ ωραίες βραδιές στο Fantasia, η υποδοχή του κόσμου είναι απίστευτη. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω χρόνια για τις επιλογές του, το ταλέντο του και τον επαγγελματισμό του. Είναι μεγάλη μου χαρά που επιτέλους συνεργαζόμαστε.

Σύντομα θα σε δούμε να πρωταγωνιστείς στον κινηματογράφο, στην ταινία «Περιμένοντας Τη Νονά». Πώς πήρες αυτή την απόφαση και πώς ήταν η εμπειρία των γυρισμάτων;

Τα γυρίσματα αυτής της ταινίας είναι από τις πιο όμορφες επαγγελματικές αναμνήσεις που έχω. Η πρόταση ήρθε από τον σκηνοθέτη της ταινίας Νίκο Ζαπατίνα και τον παραγωγό Παναγιώτη Αλεξόπουλο, που πολύ τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για την πρώτη μου αυτή φορά στον κινηματογράφο. Γνωρίζοντας ήδη τη δουλειά του Νίκου Ζαπατίνα, διαβάζοντας το σενάριο που αμέσως αγάπησα και μαθαίνοντας τα ονόματα των υπερταλαντούχων συμπρωταγωνιστών μου, δεν είχα καμία αμφιβολία για το “ναι”. Ανυπομονώ πολύ να δείτε το αποτέλεσμα αρχές Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.

Μετά τους ρόλους σου σε επιτυχημένα μιούζικαλ, εμφανίστηκες και στο Ηρώδειο σε μία ιδιαίτερη συναυλία με τρεις μεγάλους συνθέτες. Μίλησέ μας γι’ αυτή τη στιγμή.

Ήταν μεγάλη μου τιμή να τραγουδήσω στο Ηρώδειο, τόσο σπουδαία τραγούδια των τριών σπουδαίων συνθετών Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Χατζηνάσου και Γιώργου Θεοφάνους. Προσωπικά, μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής μου πορείας. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και πληρότητα.

Πρόσφατα επίσης κατέκτησες την τρίτη θέση εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην ανατολική Ευρώπη, που έγινε στο Σότσι. Πώς προετοιμάζεσαι για τις διεθνείς διοργανώσεις; Θα δοκίμαζες ξανά τις δυνάμεις σου στην Eurovision;

Μπορώ να πω ότι αυτή τη φορά προετοιμάστηκα με μεγαλύτερη ηρεμία, άνεση χρόνου και συγκέντρωση σε σχέση με την διοργάνωση της Eurovision πριν από ενάμιση χρόνο. Γενικά, οι διαγωνισμοί δεν είναι κάτι που απολαμβάνω πολύ. Με βάζουν σε μια διαδικασία άγχους που δεν χρειάζεται κατά τη γνώμη μου. Θέλω να ανεβαίνω στη σκηνή και να περνάω καλά, να είμαι ο εαυτός μου, να επικοινωνώ με τον κόσμο χωρίς να συνδέομαι με το αποτέλεσμα, αλλά μόνο να ζω τη στιγμή εκείνη.

Σήμερα έχεις τη γιορτή σου! Πώς θα την περάσεις;

Στο Fantasia μαζί με αγαπημένα μου πρόσωπα!

Είσαι ζηλιάρα;

Δε θα το έλεγα. Ειδικά όσο μεγαλώνω ηρεμώ όλο και πιο πολύ. Για να είμαι σε μια σχέση, υπάρχει εμπιστοσύνη.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Επειδή η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος με φοβίες, δεν μου αρέσει να το συζητάω. Νιώθω ότι συζητώντας τις φοβίες μου, τις ενισχύω. Μια από αυτές όμως για να σου απαντήσω, όχι η μεγαλύτερη, είναι ο χρόνος που περνάει χωρίς να τον ‘εκμεταλλευόμαστε’.

Είσαι μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα. Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει στον εαυτό σου; Θα άλλαζες κάτι;

Ανάλογα τη μέρα! Γενικά προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου αλλά ανησυχώ πιο πολύ για το μέσα πάρα για το έξω. Ζούμε στην εποχή της εικόνας, του instagram, των εντυπώσεων, αλλά γιατί κάνεις δεν ρωτάει αν θα έπρεπε να προσπαθούμε να αλλάζουμε το “μέσα” προς το καλύτερο κάθε μέρα; Εννοείται να προσέχουμε τον εαυτό μας, να φροντίζουμε το σώμα μας, αλλά ομορφιά δεν είναι μόνο αυτό!

Μαγειρεύεις; Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Τελευταία απολαμβάνω όλο και περισσότερο να παίρνω λίγο χρόνο για να μαγειρέψω, έστω και κάτι πολύ απλό. Βασικά, μόνο απλά πράγματα μπορώ να μαγειρέψω αλλά είναι η όλη διαδικασία που με ηρεμεί.

3 ελαττώματα και 3 προτερήματα σου.

Αγχώδης, πεισματάρα, κρυουλιάρα.

Συνεπής, πεισματάρα, ευγενική.

Πες μας την καθημερινή σου συνήθεια που θεωρείς βλαβερή και θέλεις να κόψεις.

Το να τρώω αργά, πριν κοιμηθώ!

Read More

And More