H εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια: Η πρώτη γυναίκα μου σκοτώθηκε δυο μήνες μετά το γάμο μας

Για πρώτη φορά, ο γνωστός ποινικολόγος αποκαλύπτει ότι είχε παντρευτεί στα 32 του και δυο μήνες μετά η σύζυγός του, σκοτώθηκε. Μιλάει όμως και για τον γάμο και το χωρισμό του με τη Εύη Βατίδου και τα δυο παιδιά τους.

Ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ” και τον Γιάννη Βίτσα, μίλησε για τον πρώτο γάμο του και το θάνατο της συζύγου του μόλις δυο μήνες μετά: ” Η πρώτη μου γυναίκα, σκοτώθηκε δυο μήνες μετά το γάμο μσε. Τότε ήμουν 32 χρόνων. Ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα. Ήταν μια καλλονή με απίστευτη μόρφωση, παιδεία και κουλτούρα. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ήταν Ιταλοϊσραηλίτισσα. Παντρευτήκαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες, γιατί ο πατέρας της ήταν φανατικό ισραηλίτης.

Πως το διαχειριστήκατε;

Κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου,ασχολούμενος αποκλειστικά με την δουλειά. Μετά το τραγικό δυστύχημα της συζύγου μου, μετέτρεψα τον πόνο σε εργασία. Έφυγα από το σπίτι που μέναμε στην Εκάλη και εγκαταστάθηκα σε ξενοδοχείο στην Λεοφώρο Αλεξάνδρας, δίπλα από τα δικαστήρια. Δούλευα συνεχώς.

Τι δεν πέτυχε στο γάμο σας;

Όταν παντρεύτηκα ήμουν 50 ετών. Ήξερα πως να διαχειριστώ τη σχέση και το γάμο. Η Εύα, ήταν 27. Δεν είναι εύκολο για μια νέα κοπέλα να δεχτεί ότι ο άντρας της εργάζεται 12 με 14 ώρες την ημέρα.


Read More

And More