H Ελένη Φουρέιρα κάνει τεστ DNA για την καταγωγή της και σοκάρεται με το αποτέλεσμα! [video]

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις και αποθεώθηκαν στη φετινή Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. H εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά χάρη το act που παρουσίασε στη σκηνή του Expo Tel Aviv, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συμμετείχε σε ένα DNA test, μέσω του βασικού χορηγού του διαγωνισμού τραγουδιού, του «My Heritage».

Όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, έτσι και η Ελένη Φουρέιρα έμαθε λεπτομέρειες για την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή. Ωστόσο, όταν η pop queen πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα σοκαρίστηκε, καθώς το έδειξε ότι είναι κατά 68,9% ελληνικής καταγωγής.

«68,9% Ελληνίδα και Νοτιοϊταλίδα», της είπε ο υπεύθυνος της εταιρείας. Εκεί, τότε, του απάντησε έκπληκτη: «Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;».

Επίσης, οι ρίζες της Ελένης έδειξε να είναι κατά 29,8% είναι γενικά από τα Βαλκάνια, ενώ κατά 1,3% εβραϊκής καταγωγής. Η ίδια, πάντως, σχολίασε πώς θα περίμενε να είναι γύρω στο 50% από τα Βαλκάνια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More